Föreningar

Städhem är stolta över att vara en del av Sveriges föreningsliv. Vi samarbetar med föreningar och idrottsklubbar för att stödja och utveckla föreningslivet.

Får Städhem vara en del av er idrottsförening

Din förening kan teckna ett samarbetavtal tillsammans med oss på Städhem. Det innebär att du som medlem får fina erbjudanden samtidigt som vi även stöttar föreningen genom dina köp hos oss.

Tycker du att det verkar intressant, vi söker nu fler föreningar inom alla idrotter där Städhem kan vara en samarbetspartner.

Tjäna pengar till föreningen och lagen

Vi erbjuder föreningar och lag att på ett enkelt sätt tjäna pengar till ett träningsläger eller en cup. Det är ett enkelt och smidigt upplägg där respektive lag meddelar att ni vill starta en kampanj, vi tar fram material och beställningsformulär.

Varje lag som vill starta en försäljning kontaktar Städhem så planerar vi kampanjen tillsammans. Ni bestämmer själva hur mycket ni vill sälja, hämtar dem hos Städhem eller får leverans av allt till en plats. Lagen säljer produkterna och Städhem fakturerar sedan direkt till beställaren, inga kontanter eller utlägg för laget. För varje beställning skriver ni namn och adressuppgifter som lämnas till Städhem vid kampanjens slut.

Kontakta oss

Du kan skicka oss ett mail och återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt
0