Städhem har förmånen att få hjälpa hundratals kunder varje månad, nedan kan du läsa vad några tycker om oss.

 • Mikael Suvero

  Tack för att ni hjälper till att underlätta min vardag, det märks att personalen trivs hos Städhem! 

  Flexibel tjänst som fungerar mycket bra, blir det något missförstånd fungerar kommunikationen perfekt.

  Högsta betyg!

  Lillåudden, Västerås
 • Amir Kheirmand & Karin Henricsson

  Nöjda kund hos Städhem!

  Stadshagen, Västerås
 • Kai Pasma & Therese Pasma Persdotter

  Vi bytte till Städhem då vi inte var nöjda med att det ofta kom olika personer för till oss för att utföra hemstädning. 

  Nu är det samma personer och det känns tryggt för oss, det lär känna vårt hem vilket skapar bästa förutsättningar för att vi ska bli nöjda.

  Örtagården, Västerås
 • Anna & Sasha Besirov

  Vi har prövat andra alternativ som fungerat bra, men sedan vi bytte till Städhem känns det som vi uppgraderat oss ytterligare.

  Det gäller båda själva utförandet men även hur de pratar med sina kunder. Vi vill verkligen rekommendera Städhem till andra som inte får tiden att räcka till.

  Gäddeholm, Västerås
 • Marie & Johan Lindholm

  "Vi har bytt till Städhem och är supernöjda. Vi har haft andra städbolag tidigare och tyckt att resultatet varit bra, men Städhem gjorde det ännu bättre. Dessutom är Städhem det första städbolag som vi använt som lämnat en signerad städjournal på köksbordet efter genomförd städning när vi kom hem, proffsigt! Så vi kan absolut rekommendera att ni gör som vi, testar Städhem!"

  Ekbacken, Västerås
 • Magnus Ericsson & Linda Wiltebo

  "Några bekanta rekommenderade varmt Städhem och vi bestämde oss för att testa. Vi har tyvärr dålig erfarenhet av andra städbolag men nu har vi äntligen hittat rätt, vilken skillnad! Städhem står för kvalitet i allt från utförande, uppföljning och de har fler bra tjänster som vi också använder".

  Ekbacken, Västerås
 • Alexander Fugah & Marie Lindholm

  ”Det är fösta gången vi anlitar ett företag för löpande städning hemma. Vår kontaktperson som arbetar i vårt hem är väldigt professionell och det känns tryggt att anlita just Städhem. Eftersom vi var lite nybörjare på dessa tjänster så kändes det extra bra när Städhem erbjuder kvalitetsgaranti och ansvarsförsäkring. Dock så har vi aldrig behövt klaga på några av de utförda tjänsterna, utan är supernöjda. Vi har städning varannan vecka, vilket kändes lagom för oss. Till detta så har vi kompletterat med fönsterputs vid två tillfällen, vilket också utfördes med extremt bra resultat. Vi rekommenderar gärna Städhem till andra som söker professionella hushållsnära tjänster.”

  Hammarby, Västerås

Nedan finner du några av de företagskunder och partners som vi arbetar med.

Kontakta oss

Du kan skicka oss ett mail och återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt
0