Trädgårdsskötsel

Städhem förenklar vardagen för familjer som har svårt att få tiden att räcka till 
genom hushållsnära tjänster som trädgårdsskötsel, hemstädning och flyttstädning.

Varför trädgårdsskötsel med Städhem?

Våra trädgårdsmästare hjälper dig med ditt trädgårdsarbete, inget arbete är för stort eller för litet. Vi har lång erfarenhet och Städhem hjälper hundratals kunder varje månad som söker professionell hjälp. Det går bra att använda oss för några timmar eller löpande under en period.

Utbildad personal

  • Vår personal har utbildning och erfarenhet.

Kvalitetsgaranti

  • Vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med.

Ansvarsförsäkring

  • Som kund hos Städhem ingår alltid ansvarsförsäkring, om en olycka sker.

Så fungerar Städhems trädgårdsskötsel

Städhem tar hand om din trädgårdsskötsel utifrån säsongens alla behov, du kan anlita oss för några timmar eller löpande under en period. Det krävs kunskap och tid för att få en härlig trädgård. Vi tycker att din trädgård ska fungera som en extra ingång in till ditt hus, därför ska den ska se välskött och välkomnande ut.

Trädgård & plantering

  • Vad du än behöver hjälp med i din trädgård så kan Städhem hjälpa dig. Det kan vara att  klippa gräset, rensa ogräs, plantera träd, buskar, planera eller skapa hela din trådgård. Givetvis klipper vi även den där häcken som vuxit sig för stor.

Gräsmattan

  • Vi hjälper dig att anlägga helt ny gräsmatta eller ta hand om din befintliga gräsmatta genom att klippa den regelbundet

Trädfällning

  • Vi hjälper dig att fälla träd på ett säkert sätt utan att skada hus eller människor. Vi fraktar även bort allt material så det blir rent och snyggt. Vi har självklart de försäkringar som krävs så du kan känna dig trygg.
tradgard

Stubbfräsning

  • Vi har den utrustning och kompetens som krävs för att få bort dina stubbar. Arbetet utförs av utbildad personal och vi snyggar till marken innan vi är klara.

Semesterunderhåll

  • Passa på att unna dig en skön semester utan att fundera över vilka sysslor du måste göra hemma. Vi sköter gräsklippning och trädgårdsskötsel under tiden du är borta, när du kommer hem är trädgården i bästa skick.

RUT

Städhems trädgårdsskötsel ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan på många av våra trädgårdstjänster.

Kontakta oss

Du kan skicka oss ett mail och återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt
0