Känner du att tiden inte räcker till?

Då är Städhem ett bra alternativ för dig. Vi är en personlig och professionell partner som underlättar din vardag med tjänster som hem- och kontorsstädning, fönsterputs, flyttstädning, golvvård och flytthjälp.

Vi tror på långa relationer med våra kunder och personal där kommunikation är viktig. Vi arbetar kontinuerligt för att vår personal ska trivas hos Städhem för då kommer även du som kund bli nöjd. Då vår personal trivs och stannar hos oss är det samma person som kommer till er, det skapar kontinuitet och bästa förutsättningar för att ni ska bli nöjda. Vi tycker om långa relationer och när vi lärt känna varandra ordentligt blir det alltid lite bättre.

Vårt företag är byggt av våra kunder och vi anpassar våra tjänster efter dina behov. Vår arbetsplats är ditt hem eller kontor vilket ställer stort ansvar på oss och våra medarbetare. Du kan alltid känna dig trygg med hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra uppgifter som är personliga för er. Det ingår också ansvarsförsäkring om en olycka skulle ske.

Vi erbjuder dig bra tjänster som utförs av personer med rätt kompetens, utbildning och erfarenhet. Vi erbjuder alltid schysta villkor och kollektivavtal för vår personal.

Tycker du att det låter intressant, gör som många andra och pröva oss så märker du skillnad.

Nedan finner du några av de företagskunder, föreningar och partners som vi arbetar med.

Kontakta oss

Du kan skicka oss ett mail och återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt
0