stadhem_start

Information från Städhem angående coronaviruset

Städhem håller sig uppdaterade gällande coronavirusets (Covid-19) utveckling och följer de rekommendationer som återfinns på folkhälsomyndighetens hemsida.

Vi utför våra tjänster

Vi städar som vanligt hos våra kunder. I förebyggande syfte uppmanar vi våra kunder att höra av sig till vår kundtjänst om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om.

Det är många som kontaktar Städhem för att få hjälp med våra tjänster. Vi tar emot nya kunder och din förfrågan gör du via telefon eller e-post. Vi erbjuder möte via telefon, hembesök eller digitalt.

Dina städtillfällen

Många väljer att arbeta hemifrån, det går naturligtvis bra att vara hemma när Städhem kommer för att utföra din städning. Frisk personal och friska kunder innebär att vi levererar som vanligt.

Vi är väldigt noga med hygienrutiner och med anledning av den rådande situationen har vi informerat samtliga våra medarbetare om hur de ska agera för att minimera risk för smittspridning med hänvisning till Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Kontakta oss

Kontakta vår kundtjänst om du har frågor, vi har öppet måndag-fredag kl. 8-16

bild