stadhem_start

Välkommen till Städhem

Städhem är ett lokalt städföretag gör livet lite enklare för mer än 600 privat- och företagskunder varje månad. Det material och medel vi använder ingår i vår tjänst och är miljömärkta.

Vi gillar långa relationer med kunder och personal, när vi lärt känna varandra ordentligt blir det alltid lite bättre. Det är viktigt att vår personal känner trygghet och trivs hos Städhem. Då skapar vi bäst förutsättningar för du som kund ska bli nöjd med vårt arbete.

Vårt företag är byggt av våra kunder och vi anpassar våra tjänster efter just dina behov. Vår arbetsplats är ditt hem eller kontor vilket ställer stort ansvar på oss och våra medarbetare. Du kan alltid känna dig trygg med hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra uppgifter som är personliga för dig. Det ingår ansvarsförsäkring om en olycka skulle ske.

Vi erbjuder dig tjänster som utförs av personer med rätt kompetens, utbildning och erfarenhet. Vår personal har bra arbetsvillkor och trygg anställning som omfattas av kollektivavtal med Kommunal.

Välkommen till Städhem – företaget med flest nöjda kunder och medarbetare.

Varför välja Städhem?

Personal

  • Vår personal har schyssta villkor och kollektivavtal.

Kvalitetsgaranti

  • Vår kvalitetsgaranti innebär att vi alltid åtgärdar det du inte är nöjd med.

Ansvarsförsäkring

  • Städhem har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar, om en olycka sker.

Städmaterial ingår

  • Det material som vi använder i vårt arbete miljömärkt och ingår i priset.

Kontakta Städhem

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
dsf3170