IM2_1528_Foto_Henrik_Mill (kopia)

Välkommen till Städhem!

Städhem startade 2014 med en ambition att förenkla människors vardag. Precis som alla andra städföretag ville vi erbjuda flera olika städtjänster och samtidigt leverera en hög kvalitet inom alla områden. Det är tufft och slitsamt för personalen, därför har vi i dialog med våra medarbetare tagit beslutet om att fokusera på abonnemangskunder.

Vi är det enda städföretaget i Sverige som låter sin personal enbart jobba med fasta regelbundna kunder. Vi tar inte emot engångsuppdrag som fönsterputs eller storstädning om du inte redan är abonnemangskund. För dig som kund har vi en premium tjänst där du självklart kan boka dessa uppdrag i ditt hem.

Som ett resultat av allt arbete vi lagt ner och många års erfarenhet kan vi konstatera att vi nu är väldigt bra på det vi gör. Jag skulle vilja påstå att vi är det bästa företaget i branschen. Våra kundundersökningar visar högsta betyg och vår personal stannar länge på städhem. Långa relationer med kunder och personal skapar rätt förutsättningar för att alla ska bli nöjda.

För oss är det en självklarhet att vår personal får rätt förutsättningar att utföra ett bra arbete. Tillsammans med våra anställda skapar vi en långsiktig hållbar arbetsmiljö, där de får utvecklas inom sitt yrke och kan känna stolthet över sitt arbete.

Vi har inte en ambition att bli störst utan bäst på det vi gör!

Therese Fröberg – vd på Städhem

IM2_1126_Foto_Henrik_Mill
Therese Fröberg - VD på Städhem

Varför välja Städhem?

Personal

  • Vår personal har schyssta villkor och kollektivavtal.

Kvalitetsgaranti

  • Vår kvalitetsgaranti innebär att vi alltid åtgärdar det du inte är nöjd med.

Ansvarsförsäkring

  • Städhem har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar, om en olycka sker.

Städmaterial ingår

  • Det material som vi använder i vårt arbete miljömärkt och ingår i priset.

Kontakta Städhem

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.