stadhem_start

Kom och jobba med oss på Städhem!

Ekonomiansvarig Städhem

Vi söker en redovisningsintresserad ekonomiansvarig som trivs med variation i sitt arbete. Rollen innebär att du ansvarar för Städhem koncernens redovisning och arbeta tillsammans med VD för löpande analys av bolagets finansiella status.

Hos Städhem erbjuds du ett ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att utvecklas både som person och i din profession. Vi söker dig som vill utveckla och förbättra verksamheten inom ditt ansvarsområde, men också vad gäller bolagen som helhet. Du blir en del av en spännande arbetsplats med tydliga ambitioner och målsättningar, medarbetare som stöttar varandra och har trevligt tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som ansvarig för ekonomiarbetet hos Städhem kommer du att mötas av ett omväxlande och utmanande arbete i en fartfylld, utvecklingsinriktad och spännande miljö. Rollen innefattar att du kommer arbeta med löpande redovisning, löner, likviditetsplanering, upprätta månads- och årsbokslut samt årsredovisning. Rollen ingår i Städhems ledningsgrupp och du rapporterar till VD. Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i Västerås.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant yrkes, högskole- eller universitetsutbildning. Du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande roll eller från redovisningsbyrå. För att lyckas i rollen är du en person som gillar tydliga mål och visioner. Vi ser även att du är en kommunikativ och lyhörd person. Vidare känner du ett starkt driv av att utveckla bolaget mot uppsatta mål, du strävar därför ständigt mot att förändra och utveckla arbetet.

Om Städhem

Städhem startade sin verksamhet 2014 och har vuxit snabbt med nya kunder och personal. Städhem koncernen omsätter närmre 30 MSEK under 2018 och har idag ca 80 engagerade medarbetare utspridda på 3 olika kontor i Västerås, Eskilstuna och Köping. Städhem växer vidare och kommer etablerade sig på fler orter kommande år.

Välkommen med din ansökan senast 15 feb, urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Din ansökan skickar du till VD stefan.karlsson@stadhem.se.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

skrivpa