IM2_1519-Redigera_Foto_Henrik_Mill (kopia)

Lev livet lite enklare med Städhem

Städhem är ett företag med personal som har bra arbetsvillkor och en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal.  Ingen bindningstid och med försäkring. Miljömärkta rengöringsprodukter ingår i vår tjänst.

Vi erbjuder våra tjänster i Västerås, Enköping, Eskilstuna, Köping, Fagersta, Strängnäs och Mariefred med omnejd.

hemstadning

Hemstädning

Det är skönt att öppna dörren till ett nystädat hem och slippa några måsten i vardagen. Städhem erbjuder flexibla och personliga tjänster där behoven kan vara väldigt olika, därför anpassar vi oss alltid efter dina önskemål.

kontorstad

Kontorsstädning

Låt Städhem ta hand om dammråttor och överfulla papperskorgar så blir det lättare att koncentrera sig på arbetet. Vår tjänst vänder sig till både stora och små kontor, vi skapar en trevligare arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

flyttstad_thumb

Storstädning

Det är en underbar känsla att komma hem till ett nystädat hem, skönt att slippa några måsten i vardagen. Boka en storstädning och låt Städhem gör ordentligt rent, även på de ställen du ofta glömmer bort.

fonsterputs

Fönsterputs

Städhems professionella fönsterputsare putsar effektivt och snabbt dina fönster rena. I tjänsten ingår att vi rengör karmar och fönsterbläck. Denna tjänst utförs enbart till våra befintliga hemstäds- och företagskunder. Teckna ett abonnemang på städning så får du en tjänst med extra allt.

Boka ett kostnadsfritt besök