stadhem_start

Lev livet lite enklare med Städhem

Städhem är en personlig och professionell partner som underlättar våra kunders vardag med tjänster som hem- och kontorsstädning, fönsterputs och flyttstädning.

hemstadning

Hemstädning

Det är skönt att öppna dörren till ett nystädat hem och slippa några måsten i vardagen. Städhem erbjuder flexibla och personliga tjänster där behoven kan vara väldigt olika, därför anpassar vi oss alltid efter dina önskemål.

kontorstad

Kontorsstädning

Låt Städhem ta hand om dammråttor och överfulla papperskorgar så blir det lättare att koncentrera sig på arbetet. Vår tjänst vänder sig till både stora och små kontor, vi skapar en trevligare arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

flyttstadning

Flyttstädning

Städhem utför hundratals flyttstädningar varje år, de flesta helt utan anmärkning. Vi samarbetar med flera fastighetsbyråer som uppskattar att vi utför våra tjänster med högsta kvalitet. Städhem hjälper till så du sparar tid och bekymmer, lägg tiden på ditt nya boende.

fonsterputs

Fönsterputs

Våra professionella fönsterputsare putsar effektivt och snabbt dina fönster rena. I tjänsten ingår att vi rengör karmar och fönsterbläck. Vi kan hjälpa till vid enstaka tillfällen men du kan också boka ett abonnemang. Inget arbete är för stort eller litet, vi putsar fönster på lägenheter, villor till stora hotell.

flyttstad_thumb

Storstädning

Det är en underbar känsla att komma hem till ett nystädat hem, skönt att slippa några måsten i vardagen. Boka en storstädning och låt Städhem gör ordentligt rent, även på de ställen du ofta glömmer bort.

visningsstadning

Visningsstädning

När en bostad ska visas för försäljning gör första intrycket mycket för att locka flera spekulanter till bostaden och även få ett högre försäljningspris. Städhem gör ditt hem rent och prydligt innan den ska visas.

flytthjalp

Flytthjälp

Städhem hjälper till med flytt av hela bohag, kontor och företag. Vi erbjuder även magasinering, upp- och nedmontering av möbler och packning av hela hem.

byggstad

Byggstädning

Städhem är en professionell samarbetspartner med stor erfarenhet av bygg- och specialstädningar. Vi hjälper även till med bodstädning, avtäckning av golv, sophantering och andra arbetsuppgifter på byggarbetsplatsen.

Boka ett kostnadsfritt besök