fullerogk

Fullerö Golfklubb – En trivsam miljö är viktig för medlemmar och besökare

Fullerö Golfklubb är en väletablerad golfklubb med ett gott rykte att upprätthålla. Klubblokalerna med reception, shop och restaurang är förstås inte fullt så viktiga som själva banan, men ändå en mycket viktig del av det intryck en besökare får.

Vi tar en kaffe med Patrik Hallonsten, klubbchef, och Roger Sundin, som är klubbens pro.

-Att vi har rent och snyggt ska vara en självklarhet, säger Patrik Hallonsten. Och sedan Städhem tog över känner vi att det är ordning och reda. Inget  faller mellan stolarna och det är bra kommunikation om vi vill ändra något.

Patrik Hallonsten tillträdde som klubbchef i oktober 2020, men han har sedan tidigare en lång relation med klubben. Han har varit klubben trogen ända sedan han blev medlem 1998 och har hunnit med att vinna 9 klubbmästerskap.

-Vi uppskattar att det är samma personer som kommer till oss varje gång och städar. På så sätt blir de som en i gänget. Det här är också en plats där många rör sig, och med människor kommer smuts, så att städningen fungerar bra är viktigt, säger Patrik. Annars ser det snabbt sjavigt ut och det är inte i linje med hur vi vill uppfattas.

Det senaste året har klubben byggt en ny shop, jobbat med förbättringar av banan och med att strukturera det egna arbetet.

– Det är viktigt att visa våra medlemmar att vi vill förbättra oss och vidareutveckla klubben, säger Patrik. Vårt mål är att behålla alla medlemmar och då räcker det inte riktigt med att göra något halvhjärtat.

Klubbens pro sedan 2015 är Roger Sundin och han har fullt fokus på idrotten:

– Vi har aktivt arbetat med att få fler juniorer att börja spela golf och satsningen har verkligen gett resultat, säger Roger. Nu har vi fulla träningsgrupper där jag ansvarar för att träna och utveckla juniorerna.

Roger har själv en gedigen idrottsbakgrund, och har representerat flera av Västerås fotbollsklubbar som både spelare och tränare.

– Vi blev faktiskt rekommenderade att kontakta Städhem för klubbens räkning redan 2018, och sedan dess har vi format ett fint samarbete, säger Roger. Det märks att personalen trivs på Städhem och det spelar roll för resultatet vi ser här hos oss. Städpersonalen är viktig för att skapa en trevlig miljö på klubben.

Några som verkar trivas på sin arbetsplats är Roger och Patrik och det övriga teamet som jobbar för att medlemmarna ska vara nöjda, både med klubbens verksamhet och med banan och klubblokalerna. Just nu jobbar man med en 5-årsplan för att förbättra både i klubbhuset och ute på banan.

– Vi kan verkligen rekommendera Städhem. Ett seriöst företag som bryr sig om sin personal och sina kunder, säger Roger och Patrik avslutningsvis.

fullerogk_shop
fullerogk_vasteras-kopia
ake_westman_fullero-kopia

Intresseanmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
vad_ingar